Oproep aan alle hartverwarmende bedrijven!

Beste vrienden en supporters van Doit2Gether, Het is weer die tijd van het jaar waarin we onze krachten bundelen en ons hart laten spreken! 🚴‍♂🏃‍♀ Doit2Gether bereidt zich voor op een geweldige uitdaging - de Roparun 2024! Een episch avontuur waarin we samen rennen en fietsen om hoop te brengen aan degenen die getroffen zijnMeer lezen over "Oproep aan alle hartverwarmende bedrijven!"

Met het hele gezin meedoen met de Roparun

door Danielle de Jong Familie de Jong Een jaar of twee geleden ongeveer vroegen mijn ouders en mijn zus of ik mee wilde doen met de Roparun. Mijn vader had al een paar keer mee gedaan met een ander team. Mijn zus sloot daarbij aan als loper en mijn moeder sloot aan in de catering.Meer lezen over "Met het hele gezin meedoen met de Roparun"

Benefietdiner bij De Ooievaar was een groot succes!

Al een aantal maanden is team Doit2Gether druk bezig met het opzetten en organiseren van allerlei activiteiten, om hiermee geld in te zamelen voor de Roparun. Het leek ons leuk om dit jaar ook een benefietdiner te organiseren en al snel waren we het eens dat Café de Ooievaar de perfecte plek is hiervoor. CaféMeer lezen over "Benefietdiner bij De Ooievaar was een groot succes!"

Quizzen voor het goede doel (sfeerverslag)

Op zaterdag 18 maart 2023 organiseerden wij in samenwerking met 'Dichtbij het Hart' een pubquiz om geld in te zamelen voor het goede doel. Verdeeld over 4 teams namen 22 spelers zitting in de strijd om de winst. Quizzmaster en gastheer Mike had een prachtige quiz samengesteld met veel vragen over de Roparun en overMeer lezen over "Quizzen voor het goede doel (sfeerverslag)"

Onze 1e Roparun!

2022 was het jaar dat Doit2Gether voor de 1e keer meedeed aan de Roparun. Voor het eerst heeft de Roparun organisatie de startlocatie verplaatst naar Vliegveld Twenthe. Dit in verband met mogelijke COVID-19 maatregelen die mogelijk van toepassing konden zijn in Frankrijk, Belgie of Duitsland. Als team hebben wij gekozen voor de zuidelijke route. VanafMeer lezen over "Onze 1e Roparun!"

error: Content is beveiligd !!