Miranda (masseur)

Voor mij was dit de eerste keer en zeker niet de laatste. Wat een belevenis en respect.

Ik had geen flauw idee hoe het er aan toe zou gaan, een nieuwe wereld voor mij. In de voorbereidingen kreeg ik er al een beetje beeld van door 1 oefendag mee te gaan. Dacht ik dan dat ik er een beeld bij had, mooi niet. De werkelijkheid is nog veel spannender en inderdaad 48 uur non-stop.

Vliegveld Twenthe was de start met heel veel andere groepen.  Op het terrein stonden ook allemaal touringcars, bussen en mensen die elkaar begroetten. Ik keek m’n ogen uit hoe het er aan toe ging. Wat een organisatie zeg.

Ons team ging van start. Wij, die daar nog even bleven om onze lopers en fietsers aan te moedigen d.m.v. juichen, klappen of er gewoon te zijn. Wat een gezonde spanning en plezier op onze gezichten.

Ik ben mee gegaan als masseur. Waar ga ik mijn massagetafel zetten, in de zon of schaduw? Waar kan ik wat neerzetten? In het begin wat onwennig, maar dat was al snel weg als je tussen tractors en balen hooi op een boerderij/camping staat. Ik dacht: “Wat leuk, elke keer heb ik een vernieuwde praktijkomgeving”.

Zo gingen wij van locatie naar locatie in een energiebel bij en met elkaar. Voor je het wist moesten we al weer inpakken en hup naar de volgende locatie.

Waar het zeker niet aan ontbrak was de humor, jeetje ik heb nog pijn in mijn lachspieren. Door weer en wind gingen we naar de finish, met een dikke vette 10 hebben wij het gehaald.

Dit is niet in woorden te omschrijven dit is een ervaring om te ervaren.

Dank jullie wel…
Miranda

Wil je meer foto’s zien van onze Roparun in 2022? Klik hier!

error: Content is beveiligd !!