Steun ons: doneer of koop loten

Donatie

Wil jij de Roparun steunen en heb je geen interesse om een leuke prijs te winnen? Ook dan kan je ons helpen door een donatie te doen? Een donatie voor het goede doel kan via onze website via het menu Steun ons of gebruik deze link.

Wil je dit direct bij de Roparun doen? Klik dan op de link “Doneer nu” rechts op je scherm. Of klik op deze link.

Loterij met alleen maar winnaars

De jaarlijkse loterij is één van de manieren waarop de Roparun geld ophaalt voor de gesteunde goede doelen. De Roparun-loterij kent alleen maar winnaars. Dankzij het opgehaalde geld krijgen mensen met kanker een betere kwaliteit van leven. Loterijdeelnemers winnen misschien wel een mooie prijs, zo niet dan hebben ze in ieder geval bijgedragen aan de goede doelen van de Roparun. 

Koop hier je loten voor de Roparun loterij of scan de QR-code

De winst van deze ‘iedereen-wint-constructie’: het volledige verkoopbedrag komt ten goede aan onze goede doelstelling!

Samen maken we het verschil!

Dank je wel voor je steun. Laten we samen streven naar het volgende doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor een ander. Om precies te zijn: voor mensen met kanker, zodat hun leven – voor zover mogelijk – draaglijker kan worden gemaakt. De opbrengst van de Roparun wordt verdeeld onder de verschillende goede doelen, instellingen en projecten die Stichting Roparun ondersteunt. Denk bijvoorbeeld aan de inrichting van een hospice, vakanties en leuke activiteiten om er even tussenuit te zijn en haarwerken voor mensen die door de behandeling hun haar zijn verloren..

Met vriendelijke groet,
Roparunteam Doit2Gether

error: Content is beveiligd !!