Oproep aan alle hartverwarmende bedrijven!

Beste vrienden en supporters van Doit2Gether,

Het is weer die tijd van het jaar waarin we onze krachten bundelen en ons hart laten spreken! 🚴‍♂🏃‍♀

Doit2Gether bereidt zich voor op een geweldige uitdaging – de Roparun 2024! Een episch avontuur waarin we samen rennen en fietsen om hoop te brengen aan degenen die getroffen zijn door kanker. 💪

Maar hier is waar JIJ in beeld komt! We zijn op zoek naar fantastische bedrijven die ons willen sponsoren en deze levens veranderende reis mogelijk willen maken. 🌈

Waarom meedoen?

  1. Een Goed Doel Steunen: Je steunt niet alleen ons team, maar draagt ook bij aan de strijd tegen kanker. Samen kunnen we een verschil maken!
  2. Zichtbaarheid voor Jouw Bedrijf: We bieden uitgebreide exposure op al onze sociale mediaplatforms, onze website en op onze officiële Roparun-uitingen. Jouw bedrijfsnaam straalt met trots met ons mee!
  3. Teamspirit en Samenwerking: Word een integraal onderdeel van ons team. Samenwerken om doelen te bereiken is waar het om draait, zowel op als naast de route!
  4. Eeuwige Dankbaarheid: We beloven je niet alleen eeuwige dankbaarheid, maar zorgen er ook dat je via ons nog bekender wordt. Tijdens de Roparun ontvang je regelmatig een update van onze prestaties en het impact dat jouw steun heeft.

Hoe kun je helpen?

Neem contact met ons op als je geïnteresseerd bent om ons avontuur te sponsoren. Laten we samen een positieve impact maken en hoop verspreiden.


error: Content is beveiligd !!