Quizzen voor het goede doel (sfeerverslag)

Op zaterdag 18 maart 2023 organiseerden wij in samenwerking met ‘Dichtbij het Hart‘ een pubquiz om geld in te zamelen voor het goede doel. Verdeeld over 4 teams namen 22 spelers zitting in de strijd om de winst.

Quizzmaster en gastheer Mike had een prachtige quiz samengesteld met veel vragen over de Roparun en over thuisstad Rotterdam om de kennis van de teams te testen. Van muziekfragmenten, schattingsvragen over het aantal deelnemers, tot geschiedenisvragen over de metrostations van de havenstad.

Onder het genot van een gezond hapje en een drankje zat de sfeer er goed in bij de teams. De onderlinge rivaliteit was, met een knipoog, hoog! Tot het laatste moment bleef het spannend welk team zou gaan winnen.

Ook de overheerlijke bruine, gefrituurde fruitschaal mocht niet uitblijven natuurlijk. Na de laatste ronde werd het tijd voor de puntentelling. De winnaars werden beloond met een zak overheerlijke chocolaatjes en de Roparun mascotte.

In totaal heeft deze mooie avond €350,- opgebracht. Aan het einde werd nog een verjaardagslied ingezet voor onze voorzitter die deze dag jarig was. Leuk was ook dat Jaap Baay, een oude bekende van enkele teamleden, een bezoek bracht aan de Pubquiz.

We willen alle deelnemers en de eigenaren van ‘Dichtbij het hart‘ bedanken!

error: Content is beveiligd !!