Onze 1e Roparun!

2022 was het jaar dat Doit2Gether voor de 1e keer meedeed aan de Roparun.

Voor het eerst heeft de Roparun organisatie de startlocatie verplaatst naar Vliegveld Twenthe. Dit in verband met mogelijke COVID-19 maatregelen die mogelijk van toepassing konden zijn in Frankrijk, Belgie of Duitsland. Als team hebben wij gekozen voor de zuidelijke route. Vanaf de startlocatie via Winterswijk, Doetinchem, Arnhem, Nijmegen, Venray, Sevenum, Deurne, Eindhoven, Waalwijk, Breda, Roosendaal en vanaf Ossendrecht min of meer de vertrouwde route richting Rotterdam.

De zuidelijke route

Enkele leden hebben eerder meegedaan aan de Roparun, vanaf Parijs of Hamburg. Maar wat een mooie zuidelijke route heeft de Roparun organisatie uitgezet. En wat een leuke en feestelijke doorkomsten door de Nederlandse steden en dorpen. Dit was echt uniek en wij hopen dat deze route gehandhaafd blijft.

Maar wat een editie was dit zeg! Zon, regenbuien en (harde) wind. Alle weertypen zijn voorbij gekomen, behalve de winterse. Door deze weersomstandigheden was het een pittige Roparun, maar dat mocht de sfeer niet verpesten. Want wat is nou 48 uur “afzien” voor een gezond iemand ten opzicht van een kankerpatient die dagelijks met zijn/haar ziekte moet leven.

Zaterdag 18 juni zijn we met de meeste teamleden samengekomen tijdens een BBQ om het Roparun jaar af te sluiten.

Ben je geintresseerd in verhalen van teamleden? Lees dan de beleving van onze lopers Arie, Koen en masseur Miranda.

Als afsluiting nog een dankwoord aan onze sponsors, donateurs en ondernemers die materiaal of hun locatie beschikbaar hebben gesteld. Dankzij hun hebben wij een succesvolle en zorgloze Roparun beleeft. Ondanks de aanloopkosten en de investeringen die we moesten doen, hebben wij een bedrag van € 10.000,00 € 10.500,00 kunnen doneren aan de Roparun.

Wil je meer van onze foto’s zien? Klik hier!

error: Content is beveiligd !!