Sponsor tennistoernooi Pharo

Op 15 mei 2022 vond het tennistoernooi plaats dat georganiseerd is door een van onze teamleden in samenwerking met T.V. Pharo. Het toernooi werd geopend met een partij die gespeeld werd over 3-games. En deze werd gespeeld tussen beide organisatoren, een lid van Roparunteam Together For You en de voorzitter van onze stichting. Zo zie je maar. Er is geen concurrentie tussen Roparunteams, ook daar werkt men samen.

Het was een compleet verzorgde dag. Men werd ontvangen met een bakje koffie en rond het middaguur werd men voorzien van een uitstekende lunch. De opzet van het toernooi was dat men 3 dubbels speelde (2 mix + 1 dubbel) met een partijduur van 45 min. Na afloop van het toernooi werden er nog enkele prijzen verloot. Het was een succesvolle dag met een mooie opbrengst die ten goede komt aan de Roparun.

error: Content is beveiligd !!