We zijn een Stichting

Sinds 13 augustus 2021 zijn wij een stichting geworden, Stichting Doit2Gether. De voorbereiding hier voor was lang. Maar dankzij de hulp van notaris Wilbert Louwers van Notariskantoor Bijdrop uit Barendrecht zijn de statuten in overleg bepaald en opgesteld. Ook heeft het Notariskantoor er voor gezorgd dat we staan ingeschreven bij de KvK. We zijn niet zomaar een Stichting, maar we worden ook een ANBI. Dit biedt voor diegenen die een (financiele) bijdrage leveren aan ons een beroep kunnen doen op een aftrek bij de belastingdienst.

Wie zitten er in het bestuur van onze stichting?
Voorzitter: Dhr. A. Bergwerff
Secretaris: Mevr. M. van Rooijen
Penningmeester: Mevr. A.C. de Jong
Aspirant bestuursleden: Mevr. C. Roomer, Dhr. J. Voets, Dhr. D. Rijsdijk

Meer info lezen over ons en de stichting? Kijk hier

error: Content is beveiligd !!