Sponsorloop 1e pinkersterdag groot succes

Dit jaar geen Roparun zoals traditiegetrouw tijdens het Pinksterweekend gehouden werd maar Doit2Gether had als alternatief een leuke sponsoractie verzonnen.

1e Pinkersterdag hebben 4 lopers en 5 fietsers van ons team een marathon afstand afgelegd. En wel de route van #DeMooiste (Rotterdam Marathon). Gelukkig was dit een van de droge dagen tijdens het Pinksterweekend.

We zijn die ochtend rond 9:00 gestart op de Leuvehaven met lopen en fietsen conform COVID maatregelen. Het was fijn om elkaar na lange tijd weer in levende lijfe te zien en te spreken. Goed voor de saamhorigheid van het team. Rond 14:00 waren we er letterlijk en figuurlijk klaar mee. Ondanks de koele temperatuur en dat het droog is gebleven was het een pittige loop door de harde wind die er waaide.

Helaas hadden we met een pechgeval te maken die dag. Zo fiets je al jaren honderden kilometers tijdens de Roparunweekenden zonder pech en krijg je na een afstand van zo’n 20 kilometer te hebben afgelegd een lekke band. Let op, er was niet sprake van 1 gaatje, maar de hele band leek wel geperforeerd.

Deze dag was voor ons een enorm succes. Zowel in de opbrengst van de sponsors van deze loop alsmede het samen organiseren van een actie.

Bij deze willen we onze sponsors dan ook bedanken voor de hoge opbrengst van deze actie.

error: Content is beveiligd !!