1ste Pinksterdag DoIt2Gether marathonloop

Om aan een startkapitaal te komen gaan een aantal lopers van Doit2Gether op 1ste Pinksterdag een marathon lopen. Omdat het geen georganiseerde marathon is gaan de fietsers van het team mee om de lopers onderweg te voorzien van eten en drinken. Onze lopers worden door de fietsers ook begeleid tijdens de route. De lopers hoeven dus niet in de gaten te houden hoe ze moeten lopen.

Waarom 1ste Pinksterdag? De Roparun wordt altijd tijdens het pinksterweekend gelopen maar gaat dit jaar niet door. Voor ons een mooie gelegenheid om tijdens dit weekend een mooie actie op touw te zetten voor het prachtige doel van de Roparun.

Sponsors gezocht!

Ons doel is om een startkapitaal bijeen te krijgen om een team op te zetten. Zodoende kunnen wij het inschrijfgeld betalen om van start te kunnen gaan in 2022.

Alle kleine beetjes helpen. Als je 100 euro of meer doneert, krijg je van ons team een mooie medaille als dank. 

error: Content is beveiligd !!